وظایف هماهنگ کننده اکیپهای دوچرخه سواری رکاب زنان سبز تبریز:
-هماهنگ کننده موظف است در صورت لغو برنامه رکابزنی حداقل 2 ساعت قبل از شروع برنامه از طریق کانالهای اطلاع رسانی موسسه موضوع را به آگاهی اعضا برساند.
- هماهنگ کننده برنامه قبل از حرکت اکیپ باید جلودار، عقب دار و میاندار برنامه را تعیین کند و مسیر رکابزنی و ایستگاه های استراحت را با توجه به طیف شرکت کنندگان به اطلاع جلو دار برساند.
- هماهنگ کننده وظیفه ایجاد ارتباط و نظارت بر روند کلی اکیپهای دوچرخه سواری دارد.
- هر گونه پاسخگوئی به نهادهای انتظامی و یا سایر موارد صرفا بر عهده هماهنگ کننده محترم برنامه هاست.
- کنترل امور فنی-ایمنی شرکت کنندگان در برنامه های رکابزنی بر عهده هماهنگ کننده برنامه میباشد و در صورتیکه نفرات دارای لوازم ایمنی ضروری نباشند، طبق نظر هماهنگ کننده برنامه یا کمیته فنی از شرکت در برنامه محروم خواهند شد.
وظایف جلودار:
1- جلو دار با توجه به توانایی، تعداد نفرات و نوع برنامه (همایش، فرهنگ سازی، تمرین) و افراد شرکت کننده در رکابزنی سرعت حرکت گروه را در مسیر با اطلاع هماهنگ کننده تنظیم کند.
2- جلودار در ابتدا با سرعت کم حرکت میکند تا گروه به نظم در آید و پس از پیمودن حدود ٢٠٠ متر، سرعت را زیاد میکند و با توجه به شیب مسیر، سرعت را تنظیم کند.
3- در تقاطع ها و میادین با توجه به طول گروه و وضعیت چراغ راهنمایی رانندگی همیشه سعی می کند از اول چراغ سبز از این مکانها عبور کند تا عقب دار فرصت عبور از چراغ را داشته باشد و دو دستگی ایجاد نشود. جلودار موظف است وضعیت عبور اکیپ را بعد از گذر از چهار راهها کنترل کند و در صورت لزوم توقف کند تا سایر همرکابان به اکیپ ملحق شوند.
4- جلودار با توجه به عرض مسیر و ترافیک آن، حدود ٥٠ متر مانده به محل مدنظر با بالا بردن دست و نشان دادن یک یا دو انگشت آرایش گروه را به ستون 1 یا به ستون 2 تعیین می کند.
5- جلودار در طول مسیر بسته به نوع رکابزنی توسط بی سیم یا سایر وسایل ارتباطی یا علامت به هماهنگ کننده یا میاندار در تماس خواهد بود. در صورت عدم وجود بی سیم می تواند از نزدیک ترین رکابزن برای رساندن پیام استفاده کند.
6-جلودار موظف به رعایت قوانین راهنمایی میباشد مانند توقف پشت چر اغ قرمز، توقف پشت خط عابر پیاده و نیز هدایت گروه به نحوی که خیابان ها و معابر عمومی مسدود نشود.
لطفا مابقی را در ادامه مطلب مطالعه بفرمایید.